Sponsors Kunstproeverijvledder 2018

Sponsoren 2018.
Al 10 jaar lang zijn wij door veel bedrijven gesponsord, iets waar wij erg dankbaar voor zijn. Toch was het voor ons elk jaar weer een moeilijke opgave om deze mensen te benaderen.
Dus wij hebben de volgende brief gestuurd naar alle sponsoren:

Beste Sponsoren,
Wellicht heeft u zich al afgevraagd waar de brief blijft die u jaarlijks van ons ontvangt met daarin devraag om de KunstProeverij Vledder te sponsoren.

Wel, het is zo dat wij als organisatie, er een verschrikkelijke hekel hebben om
dit ieder jaar weer te doen. We noemen het altijd “geschooi” om geld.
En dat gaan we dan ook niet meer doen!!
Al hebben we alle jaren van het geld dat we van u hebben ontvangen, veel nevenactiviteiten en ook noodzakelijke dingen kunnen bekostigen; muziek, billboards, boekjes en zoveel meer.

We gaan sowieso een klein stapje terug doen; de KunstProeverij en de Open Atelier Route blijft bestaan. Van de thematuinen en “rondom de kerk” nemen we afscheid.
Reden hiervoor is dat het lastiger wordt om kunstenaars te krijgen en het is elk jaar weer erg veel werk om het met z’n tweeën allemaal rond te krijgen.

Mocht u de KunstProeverij toch een heel warm hart toedragen, dan zeggen wij uiteraard geen nee tegen een bijdrage van uw kant!
Wellicht heeft u ons rekeningnummer nog in uw administratie…………….

Voor nu rest ons nog om u heel hartelijk te bedanken voor alle jaren dat u ons gesponsord hebt en we hopen u uiteraard te mogen begroeten op de Open Atelierdagen 21 en 22 juli en op de KunstProeverij op zondag 29 juli.
————-

En er zijn mensen die ons gelukkig een warm hart toedragen!!
Wij zeggen dan ook dank jullie wel tegen;

Cafe-Restaurant De Tippe (vele jaren onze hoofdsponsor)
Tuinaanleg en onderhoud Greenfixx
Drogisterij Koopman